Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Készítettetek már krémsajtot...

Készítettetek már krémsajtot tejfölből?

Figyelt kérdés

Annyi kérdésem lenne hogy mikor összecsomózom a vásznat és félreteszem csöpögni akkor utánna kell-e húzni, illetve mennyire kell erősen megcsomózni?

És még az hogy milyen anyagot használtok hozzá?


2011. márc. 26. 12:49
 1/6 anonim ***** válasza:

nem kell erősen csomózni, a gravitáció intézi.

Textilpelenkát.Vagy organzát.

2011. márc. 26. 12:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Leírnád nekem, hogy csinálod?
2011. márc. 26. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:

Én, Még sehogy.... :)

Most akarok.

Itt olvastam: [link]

2011. márc. 26. 13:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Guszta! kipróbálom én is :-)
2011. márc. 26. 18:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

Én sűrűn szoktam csinálni, de nem csomózom az organzát, csak megcsavarom és a szűrőbe gyűröm a tejföl mellé. Tiramisuhoz is nagyon jó, de van hogy sajtrémnek hagyom meg, aprítok bele snidlinget - szendvicshez isteni.

Sok sikert!

2011. márc. 26. 18:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is szoktam csinálni, csak belezuttyantom a zsírdús tejfölt egy szűrőbe, amit textilpelenkával béleltem és 3 napig otthagyom a hűtőben. Én már tortakrémet is csináltam belőle, meg szendvicskrémet is. Még a kedvesemnek is ízlett pedig nagyon válogatós. :)Ja és nem csomóztam, csak ráhajtottam a kilógó részeket. :)
2011. ápr. 18. 11:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!