Készítettetek már krémsajtot tejfölből?
Figyelt kérdés
Annyi kérdésem lenne hogy mikor összecsomózom a vásznat és félreteszem csöpögni akkor utánna kell-e húzni, illetve mennyire kell erősen megcsomózni?
És még az hogy milyen anyagot használtok hozzá?
2011. márc. 26. 12:49
1/6 anonim 



válasza:





nem kell erősen csomózni, a gravitáció intézi.
Textilpelenkát.Vagy organzát.
5/6 anonim 



válasza:





Én sűrűn szoktam csinálni, de nem csomózom az organzát, csak megcsavarom és a szűrőbe gyűröm a tejföl mellé. Tiramisuhoz is nagyon jó, de van hogy sajtrémnek hagyom meg, aprítok bele snidlinget - szendvicshez isteni.
Sok sikert!
6/6 anonim 



válasza:





Én is szoktam csinálni, csak belezuttyantom a zsírdús tejfölt egy szűrőbe, amit textilpelenkával béleltem és 3 napig otthagyom a hűtőben. Én már tortakrémet is csináltam belőle, meg szendvicskrémet is. Még a kedvesemnek is ízlett pedig nagyon válogatós. :)Ja és nem csomóztam, csak ráhajtottam a kilógó részeket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!