Csípős lett a paprikás krumpli, meg lehet menteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A párom szeretett volna meglepni paprikás krumplival, de számomra ehetetlenül csípős lett. Tudok enyhíteni valahogy rajta? (Cukorra gondoltam, de ha lehet elkerülném.)2018. nov. 15. 18:12
1/13 anonim válasza:
A cukortól csak édes is lesz, nem lesz kevésbé csípős.
Erősségét tejföl, joghurt, sajt visz el, ezekből én egyiket sem raknám bele.
2/13 anonim válasza:
De, a cukor bizony mérsékli a csípősséget, de szerintem nem ilyen mértékben. Esetleg egy kis citromlé.
Én amúgy jártam már így, és tudom, fura lesz, de én felhigítottam paradicsompürével. Nem paprikás krumpli, de ehető volt már :DD
3/13 anonim válasza:
Átalakíthatod vmi másra. Tejföllel elkeverve, paradicsompürével. Én cukrot nem tennék bele magában.
4/13 anonim válasza:
Jóó sok kenyeret egyél hozzá és igyál sokat 😁
5/13 anonim válasza:
Mi néha tejfölt teszünk a paprikás krumpliba, és finom. Szerintem próbáld ki, mérsékelni fogja a csípősséget.
6/13 anonim válasza:
Én is főleg a tejfölre, ill. a tejtermékekre szavazom.
7/13 anonim válasza:
A joghurt, tejföl enyhíti a csípősségét, én nem tejfölös uborka salátával enném.
8/13 anonim válasza:
Küldd el nekem, én szívesen megenném :D
Ha Debreceniek vagytok akkor mégjobb :"D
9/13 anonim válasza:
Felöntöd párszor kicsi vízzel és leöntöd , aztán ha enyhült akkor sovány tejföl sok kenyér .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!