Paprikás krumplit milyen kolbászból?
Figyelt kérdés
milyen kolbit ajánlanátok paprikás krumplihoz? olyat ami finom, nem csimbókos, megfőve nem lesz kartonpapír íze, és mondjuk lehet kapni a spárban? még nem találtam meg az igazit :)))2014. szept. 28. 12:38
1/4 anonim válasza:
Mi úgy szoktuk, hogy füstölt szárazkolbász + sok sok virsli.
3/4 A kérdező kommentje:
én a virslit kevésbé szeretem, de hangulatfüggő h teszek-e bele :) én is szárazkolbászt szoktam bele tenni, de eddigiek mind olyan íztelenek, fura állagúak lettek. sajnos ilyen gyors érlelésű gagyik gondolom, azért is kérdeztem valaki tud-e valami konkrétabbat, akár márkát, hogy mi az amitől tökéletes lehet :) mindig mellényúlok.... :(
2014. szept. 28. 12:50
4/4 anonim válasza:
" eddigiek mind olyan íztelenek, fura állagúak lettek"
Ha te csodaterméket keresel, az nincs. Olyant, hogy nem kell vele törödni csak beledobom és a tüz majd elvégezi a dolgát én meg csak leveszem a finom kaját, nem gyártanak.
A frissen felkarikázott füstöltkolbász, amely neked igy még izletes, az étel fözése közben rotodik el. Azt nem lehet csinálni, hogy a finom kolbász izt belefözöm a krumpliba, azt is gyors fözéssel. A forro viz kiszáritja és nem marad csak üres karton íz. A kolbászt lassü tüzön kell fözni, akkor lessz az étel kolbász izü a krumplival eggyütt. Lehet úgy is, hogy az ételt fözés közben jól füszerezem, de a kolbászt csak a végen rakom bele egy 10 percre, hogy az étel átvegye az izét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!