Fagyasztott már le valaki hajában fött krumplit?
Utána ehetö volt?
A félreértések végett nem azt várom válaszként, hogy nem szokás lefagyasztani, miért akarom ezt tenni, nem szokás, stb - a kérdésemre olyanoktól várok választ, aki már kipróbálta.
Nekik elöre is köszönöm, ha megosztják a tapasztalatukat velem.
Te próbáltad már?
Mert a fagyasztott pommes is le lesz fagyasztva, mégsem lesz rossz az íze/állaga kiolvasztás után.
Másrészt nem azért érdekel, mert sokáig tartan újat fözni, hanem mert igen sok megmaradt, és nem szeretném kidobni, viszont két napon belül nem tudjuk elfogyasztani.
Éppen ezért kérdezetm, hogy ez is lehetséges-e!
Mert a nyers krumplit nem lehet fagyasztani, viszont a sütés és a fözés is hökezelés, ezért van rá esély, hogy ez is megy.
Idöközben kipróbáltam, kiolvasztva (egy részét mikróban, más részét göz fölött) felforrósítva kostoltattam meg több emberrel, és mindeki szerint igen finom volt.
Azt azonban csak utólag tudták meg, hogy le volt fagyasztva - nem akartam, hogy elöítélettek álljanak hozzá. Még ez után sem volt senki szerint másmilyen, mint ha frissen lett volna készítve.
Ha valakinek tehát marad, nyugodtan tegye a fagyasztóba, nem lesz semmivel sem másabb utána, mintha akkor készítette volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!