Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan lehet krumpliból jó...

Hogyan lehet krumpliból jó fagyasztott hasábburgonyát csinálni?

Figyelt kérdés

Hogy olyan legyen mint a bolti.

Megtisztítod, és utána?

Ki kell sütőben a vizet kicsit párologtatni mielőtt lefagyasztom vagy nem?

A gyárban hogyan készül?



2014. febr. 18. 17:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
otthon nem tudod megcsinálni. nem lesz jó .
2014. febr. 18. 17:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 A kérdező kommentje:

Tényleg nem, most próbáltam. Addig keresek valami "Hogyan készül a sültkrumpli" videót. mintha lett volna, ahol a szállítószalagon még olajat is spricceltek volna rá.


Azt olvastam, hogy meg kell főzni forrási és utána kisütni.

Én viszont az ActiFry-ban sütöm olaj nélkül, 1 kanál oliva olajjal.


Azért ha valakinek van valami praktikája ossza meg. A gyárban is valahogy megcsinálják.


Az enyém puha lett, nem kemény külsejű mint a gyári.


225Ft 1kg krumpli, a közértben meg 600Ft a mirelit.


Inkább csinálok egy pár kg-t, aztán lefagyasztom, csak hát a technológiát kéne megszerezni :)

2014. febr. 18. 18:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Hat en a mirelitet 350ert veszem.
2014. febr. 18. 20:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 A kérdező kommentje:

Én is venném 350-ért ha a CBA prímás rabló banda nem dolgozna pofátlan haszonkulcsokkal.


Amúgy 1kg 350Ft? mert biztos van olyan is csak az annyira rossz ízű krumpliból van, vagy annyira vékony hogy inkább nem veszem meg.

2014. febr. 18. 22:54
 5/11 anonim ***** válasza:
700 ft ket kilo. Vekony, az a kedvencem. De meg nem ettem rossz izu hasab burit.
2014. febr. 18. 23:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 A kérdező kommentje:

Ok, akkor szerencsés helyen laksz. A vékony nagyon hamar túl ropogósra sül.


Amúgy szerintem a vizet kellene valahogy elpárologtatni belőle, csak nem tudom hogyan, azon kívül, hogy sütőben előszárítom és utána fagyasztom le.


Lehet kútba fullad ez a fene nagy ötlet.

2014. febr. 18. 23:19
 7/11 mustafa33 ***** válasza:
Egyszerűen félig sütöd meg. Olajban. Ha főzöd, utána nem tudod rendesen megsütni, mert más állaga lesz. Ha nem sütöd meg valamennyire, nem stabilizálod a keményítőt benne és fagyasztáskor az cukorrá válik és hetetlenül édes lesz mint a fagyos krumpli.
2014. febr. 21. 03:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 A kérdező kommentje:

Olajban nem akarok sütni, ezért van az actifry, ami mondjuk nem volt olcsó, de idővel ami olajat megspórol abból kijön a gép. Mondjuk vagy 1200W-ot zabál :)


Azt olvastam félig kell főzni. Utána lefagyasztani. Nem próbáltam még.


A keményítő kifő főzéskor elvileg, nem?Az szokott a tetején ilyen habbá állni, vagy nem?

2014. febr. 21. 18:29
 9/11 mustafa33 ***** válasza:

A boltit pedig olajban elősütik akár teszik akár nem.

De ha te jobban tudod, minek kérdezed?

2014. febr. 21. 23:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 mustafa33 ***** válasza:

És abban a csodagépben nem lehet félig készre sütni? mert abban is jó lehet. De en vízben főzd. habár csináld ahogy akarod. Elvégre saját kárán is tanulhat az ember. Nem tilos ez.

De sütőpapírba csomagolva mikróban is sütheted félig készre. Csak ki kell tapasztalnod az időt és a teljesítmény beállítást.

2014. febr. 21. 23:04
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!