Többórás áztatás után könnyebb bevagdosni a gesztenyét?
Figyelt kérdés
2018. okt. 26. 21:37
1/1 anonim válasza:
Igen, és gőzölni sem rossz ötlet. De ha kapsz valahol előre pucoltat, inkább azt vedd. Mind a kettőből csináltam már gesztenyepürét, lehetetlen megmondani a különbséget. Kivéve, hogy az utóbbit nem hullafáradtan fogod élvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!