Hogyan kell beáztatni a mázas római tálat? Légyszi egy gyors választ!
Figyelt kérdés
Bele kell vizet engedni vagy vízbe kell berakni?2014. dec. 18. 06:56
2/7 A kérdező kommentje:
A dobozon azt írja, hogy amennyiben az edény pároló hatását igénybe akarjuk venni, sütés előtt azt 15- 30 percig hideg vízben áztatjuk. Csak azt nem értem, hogy bele öntsem-e a vizet, vagy a vízbe tegyem bele?
2014. dec. 18. 07:49
3/7 anonim válasza:
én a mosogatóba szoktam vizet engedni, abba teszem bele és a tálba is engedek vizet.
4/7 anonim válasza:
Valóban, ha mázas, akkor sehogy, hiszen akkor nem szív magába semmit.
(anyósom keramikus)
ha mázatlan belül, akkor bele töltsd a vizet.
5/7 anonim válasza:
Nekem is van mázas. Kívül-belül. Viszont az aljának a pereme nem mázas, tehát szerintem mindössze ott tud vizet felszívni, tehát érdemes úgy áztatni, hogy teljesen ellepje a víz. Gondolom én.
6/7 anonim válasza:
Kedves 5! Akkor hogyan párolog vissza az ételhez a víz???
Mázasat nem lehet áztatni, és teljesen felesleges is, hiszen nem szív magába semmit!
7/7 A kérdező kommentje:
Csak belül mázas, kívül nem. Úgy áztattam be, ahogy a harmadik válaszoló is írta. Most van a sütőben, kíváncsi vagyok az eredményre.
Köszi a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz. :)
2014. dec. 18. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!