Mivel lehet eltávolítani a hideg zsíroldót?
Jó anyag a rászáradt étolaj eltávolítására, de olyan zsíros marad tőle a felület, hogy valamit kezdeni kellene vele.
Tapasztalatok ?
Csak sima vízzel ?
Én eddig az alkoholos ablaktisztítókkal próbálkoztam, de nem jó.
Sima, bő vízzel. Az a lényeg, hogy bőven kell adni neki a vizet és maradéktalanul eltávolítja.
Közvetlen tapasztalat, egy takarítócégnél néha beugrózom kirakatüveg takarításra. Egyik üzletnek olyan szerencsétlenül rá volt sülve rengeteg légyszar a kirakatára és sima tisztítószerrel nem jött le. Ezzel a zsíroldóval azonbannigen, és elég volt a bő víz a lemosáshoz.
ma 08:17-es: hülyeséget írsz!
A hideg zsíroldó egyszerüen ERÖS lúg, ami éppen ezért oldja azsírokat, és utána NEM MARAD zsíros a felület, legfeljebb, ha túl keveset használt a kérdezö.
A szódabikarbóna vízzel keverve ENYHE lúg, azaz sokkal kevésbé oldja a zsírokat, mint zsíroldó, ezért teljesen értelmetlen erös szennyezödés esetén a használata zsíroldó HELYETT!
Tisztelt kérdező! A kérdésre válaszként két megoldás lehetséges:
(Viszont mindenek előtt is érdemes beszerezni egy saválló munkavédelmi kesztyűt a kezeket kímélendő (ugyanúgy hatásos a marólúg ellen):
1. megoldás: olcsó szivaccsal és meleg vízzel teli műanyag vödörrel
2. megoldás: papírtörlővel való felitatással (tanácsos a kukát a közelben tartani)
Én - személy szerint - jobbszeretem használni a súroló krémet (mégiscsak emberkímélőbb). A hideg zsíroldóhoz meg csak végszükség esetén nyúlok, ugyanis elég durva vegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!