Teafiltert hideg vízben is lehet áztatni?
Figyelt kérdés
Nem szeretem a meleg teàt,csak a hideget. Viszont ha teàt szeretnék inni, nem szeretnék 1-2 órát vàrni hogy teljesen hideg legyen.
Szerintetek hideg vízbe is bele lehet tenni a teafiltert?
2018. jan. 4. 08:57
1/5 anonim válasza:
Igen, lehet hideg vízben is áztatni, csak akkor sok idö (1 óra minimum), mire kiázik.
Nekem sokkal jobban bejött az a módszer, hogy jóval kevesebb vízzel készítem el a teát és utána feltölötm hideggel.
2/5 klopusz válasza:
Létezik olyan tea, amit kifejezetten hideg vízzel kell elkészíteni.
Esetleg választhatod az instant változatot.
3/5 anonim válasza:
Egy pici forró vízbe áztasd ki és önts rá hideget vagy vegyél kifejezetten hideg vízbe készíthető teát.
4/5 anonim válasza:
Én ugyan azt csinálom, mint az #1-es válaszoló, csak én hidegvíz helyett jégkokcát rakok bele.
5/5 anonim válasza:
Van fikteresbol olyan ami hideg vízben is jó, a milfordnak van is olyan teaja, Spárba mindig van ,meg Auchan stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!