A lasange tesztaja teljesen nem puhult meg. Hogy csinaljam legkozelebb?
Figyelt kérdés
Besamel martassal csinaltam meg a daralt husos paradicsomos szosszal, de a szele nem teljesen puha.2008. nov. 4. 18:43
1/5 anonim válasza:
Nedvesebbre csináld a mártást, folyósabbra és hagyd állni 1-2 órát! Ügyelj, hogy a lapok szélei és sarkai ne lógjanak ki a mártásból!
2/5 A kérdező kommentje:
1-2 orat allni hagyni? Na, ezt kiprobalom, koszi!
2008. nov. 4. 18:55
3/5 anonim válasza:
Még nagyon-nagyon régen első alkalommal én is így jártam. Azóta arra figyelek oda, hogy mindenhova jusson bőven szósz egyenletesen, a széleire is, a tetejére is inkább több besamelt készítek, nem spórolok vele, ezenkívül még véletlenül sem rakom úgy, hogy egymásra csússzanak, egymást fedjék a lapok, mert a dupla réteg a széleken nem tud megpuhulni.
Én állni hagyni nem szoktam, de elég sokáig sütöm közepes hőfokon alufólia alatt, hogy átpárolja a szósz a tésztalapokat, majd a végén leveszem a fóliát és megpirítom.
4/5 anonim válasza:
Több besamelmártást használj és persze érje mindenhol a tésztát! Illetve a húsnak a levét is hozzárakhatod.
5/5 anonim válasza:
Talán egyszerűbb módszer is van.
Félig főzd elő a lapokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!