Ti nem féltek, hogy az olaj a szemetekbe csap?
Lehet hülyének néztek, de én mindig felteszek egy átlátszó védőszemüveget sima bundáskenyér sütéshez is. Volt már, hogy épp a szemem alá csapott. Én nagyon parázok ettől.
Akivel megesett, mi lett vele?
Hogy sütsz te kedves Kérdező, ha egy sima bundás kenyérnél is "felcsap" az olaj?
Vagy baromira felhevíted, vagy félméterről beledobod, mást nem tudok elképzelni.
Nekem nem kell szkafander a sütéshez, mert villával finoman beleeresztem a cuccot és nincs probléma.
Nem félek. Nem vagyok félős és szemüvegem is van. Évtizedek óta sütök napi szinten zsiradékban, a legritkább esetben csapkod, igaz, keveset használok.
A bográcsozásnál már durvább, mert bármikor bárhova odarepülhet a parázsból egy darabka, le is vettem a vadiúj szemüvegemet, a szememet nem féltem, azt tuti időben becsukom - bár fájna az is, de sérülést nem okozna, ahogy a bőröm többi részén sem, a ruhámat szokta kilyukasztani.
Szerintem az emberek többsége időben becsukja a szemét olajnál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!