Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Anyu megkért, hogy gyaluljam...

Anyu megkért, hogy gyaluljam le a tököt, mire hazaér. Be kell sózni? Ha igen, mennyivel előtte?

Figyelt kérdés
Fél 4-re ér haza, de nem tudom, besózzam-e.

2018. jún. 21. 12:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

"Ez nem uborkasaláta, hogy kifacsard a levét."

Vicces... én az uborkasalátának sem facsarom ki a levét. Mert minek?

2018. jún. 21. 20:24
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ezt én sem értettem soha, hogy mi a jó abban, ha az uborka levét leönti és vizes lét csinál valaki?

Én egyszerre sózom, cukrozom, ecetezem a felszeletelt uborkát, összekeverem és pillanatok alatt annyi lét dob ki amennyi pont elég és még finom intenzív íze is van.

(Bocs Kérdező az off-ért!)

2018. jún. 21. 20:42
 23/25 A kérdező kommentje:

Semmi gond, ez is csak annyira volt besózva, hogy ne kelljen kifacsarni.

Egyébként nagyon finom lett. Pont olyat, amilyet szeretek. Évek óta NEM én csinálom a tökfőzeléket, mert anyum specialitása. :)

És most már leírom, hogy nem én lakom anyunál, hanem ő lakik nálam egészségügyi okok miatt. Ha már offoltatok, akkor tudjátok, miért voltam tájékozatlan. Nem azért, mert kislány vagyok.

Részemről téma befejezve, tényleg őszintén köszönöm az összes választ!

Egyébként olyan választ is töröltek, aki meg sem érdemelte volna, csak reagált egy bunkó beszólásra.

Tele van a tököm a tökös kérdésemmel. :D

2018. jún. 21. 21:06
 24/25 A kérdező kommentje:
Jav.: *olyan
2018. jún. 21. 21:14
 25/25 anonim ***** válasza:
mi mindig kicsavarjuk a tökfőzeléknek reszelt tök levét mert így jobb lesz az állaga a főziben. szeretünk ráharapni :) uborkasalátát sose facsarjuk és csak konzervuborkából csináljuk (kígyóubit nem is szeretjük)
2018. jún. 21. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!