Anyu megkért, hogy gyaluljam le a tököt, mire hazaér. Be kell sózni? Ha igen, mennyivel előtte?
Figyelt kérdés
Fél 4-re ér haza, de nem tudom, besózzam-e.2018. jún. 21. 12:50
2/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom, azért kérdeztem meg.:) Amúgy köszi a válaszod.
2018. jún. 21. 12:55
3/25 A kérdező kommentje:
Amúgy nem fagyasztóba szánja, oda én is be tudnám tenni, és azt is, hogy ahhoz nem kell besózni, hanem tökfőzeléket készít.
2018. jún. 21. 13:03
4/25 anonim válasza:
Én be szoktam sózni tökfőzelék főzésre előtt. Főzés előtt fel órával bőven elég, kevesebb is elég lehet.
Anyukadat nem tudod megkérdezni?
6/25 A kérdező kommentje:
Most nézem, nem is jól írtam a kérdést. Gyalulás után értettem a sózást, nem előtte. :)
Nem tudom megkérdezni, mert nincs nála a telefonja.
Szóval akkor sózzam egy kicsit.
Köszi nektek is!
2018. jún. 21. 13:20
7/25 A kérdező kommentje:
Közben írt még valaki. Most akkor sózzam, vagy ne?
2018. jún. 21. 13:21
9/25 anonim válasza:
De minek sózzátok be főzés előtt ? 10 perc alatt kész az egész, elég a főzéskor sózni
10/25 A kérdező kommentje:
Nahát, nem is gondoltam volna, hogy van aki sózza, van, aki nem. Mindegy teszek rá valamennyit.
Egyébként ez a cetli várt, mikor kimentem a konyhába: "A..! (ez a keresztnevem). A tököt gyaluld le légyszi, mire hazaértek, fél 4-re."
Az a baj, hogy recept alapján még el is tudnám készíteni, mert hamar megvan, de én csak azt szeretem, ahogy ő csinálja.
2018. jún. 21. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!