Anyu megkért, hogy gyaluljam le a tököt, mire hazaér. Be kell sózni? Ha igen, mennyivel előtte?
Mindenkinek ment a zöld, mert vette a fáradságot, hogy válaszoljon.
A cetlivel csak azt akartam érzékeltetni, hogy leírta, de azt nem, hogy sózzam-e... :)
Megyek, mert még meg is kell hámoznom és kimagoznom.
Mindjárt jövök.
Utolsó mondjuk én ki szoktam facsarni a levet sózás után :) de mindegy tudod mindenki a saját íze (nagymama módszere) szerint főz.
Kérdező ne sozd be, nem írta anyukad! Gyaluld csak le, ahogy kérte.
ne sózd, mert abból baj nem lehet. Anyukád is megsózza, de ő tudja mennyire szeretné.
Gyalulás után tedd nejlonba, dobozba, bármibe, és tedd a hűtőbe.
Meg leszel dícsérve.
Na kész vagyok vele. De értem a szöveget, amit kiírt nekem cetlire, de annak írom, aki leoltott, hogy még itt is megoszlanak a vélemények, kell-e vagy nem. Nem kell egyből levenni a fejem. Még az is lehet, hogy elfelejtette odaírni.
Teljesen normálisan válaszolnak, te meg lehurrogsz, hogy agyatlan vagyok. Hát köszi.
12.! Egyébként aki sózni szokta, az nem azért a 3 másodperces tevékenységért sózza, hanem azért, hogy átjárja a só.
Többieknek köszönöm!
17.! Valaki jelentette a kérdést (valószínűleg), mert már nincs ott, törölték.
Egyébként nem szoktunk cetlizni, pont ezért esett olyan jól anyutól. Olyan aranyosan írta. A (volt) 12-es válaszolótól meg pont azért esett olyan rosszul, hogy levegőt is cetlizéssel veszek-e.. Elhiszem, hogy meleg van, de ne itt élje ki a frusztációját.
Mindegy, már úgy is jön mindjárt. Tudok főzni, de már leírtam, hogy az ő módszerével elkészítettet szeretem a legjobban.
Megjött azóta anyukád és kiderült, hogy szokta e sózni vagy sem.
És szokta? (ez már csak a privát kíváncsiságom:)
Igen, megsózta, mielőtt elkezdte készíteni. Mert én végül is úgy döntöttem, hogy nem sózom be. :) Azt nem mondtam neki, hogy kiírtam a kérdést. És igen, be kellett volna sóznom kicsit, hagyta állni, és még csak most nemrég lett kész. Igaz, volt előtte más dolga.
A lényeg az, hogy én édeskésen szeretem, jó sok kaporral, nem úgy mint anno a menzán, amit mindenki utált velem együtt.
Szerintem jót vigyorogna rajta még ő is, hogy képes voltam ezt itt megkérdezni, mert azt tudja, hogy gyakorizok.
Ja, valaki írta, hogy kislány vagyok. Hát nem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!