Töltött káposzta, készítéséhez az egész káposztafejeket meddig kell főzni, a hús a rizzsel együtt kb. fél óra alatt meg van a káposzta mennyi idő alatt lesz olyan hogy pont jó? Tölthető.
Nem szoktuk főzni, csak leforrázzuk sós vizzel.
A töltöttkáposzta legalább 3 óráig fő,akkor lesz jó.
bizony, nem kell főzni, csak forrázni...de vehetsz savanyított káposztafejet is, abból is jó
jó adag savanyú káposztát teszel egy nagy kondér aljára, rá a húsos káposztabatyukat, egy jó darab füstölt húst, kis majoránna, pár babérlevél, újabb káposztaréteg, majd húsos tekercsek...a tetejére káposzta kerüljön lefeded és lassú tűzön kb 2,5-3 órán keresztül főzöd
Én főzni szoktam. Beleteszem forrásban lévő vízbe, és addig forralom, amíg egy kicsit átlátszó nem lesz. Akkor az igazi, ha olyan opálos kinézete van. Az ilyen leveleket egészen könnyű betölteni.
(Az anyukám és az anyósom is csak forrázza. Nekem viszon az ilyen levelek eltörnek töltéskor. Aztán az egész fazék tele van rizzsel és hússal.) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!