Meggyleves főzéshez feltétlen ki kell magozni a meggyet?
Nem feltétlen kell magozni.
Köpködni is lehet normálisan...
Engem meghivhatsz, úgyis rég ettem már meggylevest. :D
Ha megfőtt a kukac, már nem ellenfél...
Köszi mindenkinek!!! (Fimon lett, tejszínnel csináltam, nem híg, kissé sűrű - nagyon fincsi)
Már nem tudom, hányas voltam. Én ajánlottam a víz alatti magozást.
Nem mondod, hogy most este nekiálltál még? :)) Legközelebb epres pudingot is tegyél bele, isteni finom tőle. Mármint a meggy és az eper íze. Ezt az egyveleget én találtam ki.
A kukac nem ellenfél. :D Hát ezen jót nevettem.
Nem is értem miért vagy egyedülálló
Bárcsak lenne egy kedvesem aki este 11-kor is nekiáll egy kis meggylevesnek, ha azt szeretnék enni.. én szívesen köpködnék vele.
Vaníliapuding is passzol hozzá.
Meggymagozásra írok egy tippet, bár rájöttem gyorsabb kézzel magozni.
Fogsz egy műanyagpalackot, a szájára helyezed a meggyet, és szívószállal átlököd a magot, ami pedig bele esik a palackba.
Köszi a meggymagozási ötletet, majd kipróbálom legközelebb. Most főztem először gyümölcslevest (állagra olyan kb. mint egy sűrűbb gombakrémleves.
Most is csak azért, mert van egy kisebb (fiatal) meggyfám, termett rajta bő 1 kiló, gondoltam "hadd szóljon" - főzök belőle meggylevest (én amúgy is "leveses" vagyok. Mondjuk, ez nem kifejezetten az a "leves-állagú", de finom lett.
Igen, tegnap este főztem. Amikor a kérdést kiírtam (rögtön jött is 1 válasz) - még csak akkor (válogattam és) mostam a meggyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!