Meggyleves főzéshez feltétlen ki kell magozni a meggyet?
Figyelt kérdés
2018. jún. 18. 21:38
1/20 anonim válasza:
Ha nem zavar hogy különben evés közben kell köpködni, a te dolgod.
3/20 A kérdező kommentje:
Köszi!!! - Nincs magozóm, inkább köpködök...
2018. jún. 18. 21:45
4/20 anonim válasza:
Magozd már ki kézzel! Mennyi meggyből csinálod, 20 kg-ból?
5/20 anonim válasza:
hat nem tudom milyen gusztusod van, de nalad se lennek vendeg meggylevesre. :D azert annyira nem sok az a meggy mennyiseg, hogy faraszto legyen elotte kezzel kimagozni. hogy nez mar ki, hogy eszitek otthon a levest, es mindenki kopkodi kifele a magokat??? :D
6/20 anonim válasza:
ne magozd ki. A magos meggylevest a kerti szaletliben tálald, és jókedvű köpködés lesz belőle.
hatalmas élmény.
ne hívj meg, ha kérhetem.
7/20 anonim válasza:
Kérdező, a meggy magozásához nem kell magozót venni ...
8/20 A kérdező kommentje:
Egyedülálló (ffi) vagyok, egyedül fogok köpködni, nem olyan ciki... (már ez a része)
2018. jún. 18. 22:12
9/20 anonim válasza:
Nem kell, de célszerű.
Ha nem szereted magozni kézzel, mert fröcsög, akkor erre van egy jó módszerem rá:
Műanyag tálba tedd a meggyet, engedj rá vizet és a víz alatt magozd. Nem fog szanaszét fröcsögni. Egy levesnek való nem nagy mennyiség.
10/20 anonim válasza:
8., kérdező! Jah, akkor mindegy. Köpködd kedvedre. De amit írtam módszert, az tutibiztos. :) Jó étvágyat a holnapi leveshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!