Köménymagos meggylevest hogyan?
Köménymagos meggyleves? Biztosan ezt akarod csinálni? Az egyik alapvetően egy sós míg a másik édes alapot kíván.
A köménymagos levesbe egyébként rakhatod őrölve és egészbe is, bár őrölve talán egy kicsit jobban eloszlik az íz. Meggylevesbe szerintem inkább ne rakd bele.
1. Megfőzöd a meggylevest, vagy ciberét... mert ahol í-betűs a tájszólás, ott jó lesz a cibere is
2. Amikor kész, szórsz bele kömíííínymagot, esetleg pár szem szegfűszeget is, és összeforralod vele.
Majd tálalás előtt hagyd egy kicsit ülepedni, és vigyázva szedd, hogy ezek az utólag belefőzött fűszereket már a tányíííírba ne kanalazd bele.
Köménymag meggyel???
Húú jó bátor vagy.
Nem kevered te a a szegfűszeggel?
Lehet, hogy a fahéjjal kevered. Abból is egész és őrölt is, és attól finom is a meggyleves.
Esetleg római kömény lehet, amire még gondolhatsz, az ánizsos ízű, édesköménynek is nevezik.Azt el tudom képzelni meggylevesbe, de a hagyományos fűszerköményt nem, de attól még lehet, hogy van, aki tesz bele.
Az őrölt, morzsolt fűszerek mindig aromásabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!