Hogyan süssek puha, mégis szép színű sajtos pogácsát? Az enyém folyton vagy kiszárad, vagy olyan fehér, mint a .
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, főleg azokét, akik tudatták velem, hogy a pogácsát NEM szabad alacsony hőfokon sütni, mert kiszárad és forró sütőbe kell betolni. Én eddig pont fordítva próbálkoztam, a kiszáradást alacsony hőfokkal próbáltam elkerülni.
Tegnap kipróbáltam a szokásos receptemet, amit linkeltem ide is. Annyit változtattam rajta, hogy olaj helyett tejfölt gyúrtam a tésztába. 220°-on sütöttem 15 percig. Szépen megpirult a teteje, viszont majdnem nyersnek/"krémesnek" találtam a közepét. Ettől függetlenül ehető volt. Elkönyveltem, hogy most sem jött össze, keresek új receptet. Ma reggelre a pogácsa elhűlt, a közepe már nem volt nyers és bizony finom lett! (lehet, hogy, amíg aludtam, a jótündér visszapakolta még 5 percre a sütőbe! :) ).
Köszönöm még egyszer a válaszokat, ment mindenkinek a zöld kéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!