Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A Csókos Fanni tönkölylisztből...

A Csókos Fanni tönkölylisztből van t. kiőrlésű és fehér változat is - ez utóbbira 6 g rostot tartalmaz. De mégis fehér liszt, holott a sima fehér lisztek 2 vagy 3 g-ot tartalmaznak. Most akkor ez jobb vagy sem a hagyományos fehérlisztnél?

Figyelt kérdés
Illetve a teljes kiőrlésűben van más is, ami a fehérben egyáltalán nincs?
2016. dec. 9. 20:42
 1/2 anonim válasza:

Valamilyen szinten jobb, mivel nagyon a rosttartalma.

A teljes kiőrlésű liszt azért jobb mivel ez sokkal több rosttartalommal rendelkezik, ezáltal lassabb a felszívódás, így nem emelkedik meg hirtelen a vércukor.

2017. jan. 4. 23:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi.


Azt tudom, hogy a tk lisztnek a legmagasabb a rosttartalma, de a tk-ben van még valami plusz ezenkívül, ami nincs meg ebben a köztes változatban? (Nyilván kevesebb vitamin, ásványi anyag stb., de valami, ami a tk.-ben van, ezekben egyltalán nincs.)

2017. jan. 21. 11:13

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!