Most így hogyan egyek kocsonyát?
Egész hülye ötletnek tünik, de fagyasszátok le a kocsonyát adagonként. Mielött enni akarjátok (normál höfok, meg újra megfelelö hangulat hoza), elözö nap olvasszátok fel teljesen és újra töltsétek tálakba.
Felolvadáskor a leve szétválik, ezért kell legalább langyosra melegíteni, mert úgy szépen fog megdermedni.
Én évek óta így csinálom, mert csak ketten vagyunk a párommal, nem túl angyétküek, viszont két tányér kocsonyát nehéz csinálni.
Már egy éve azt mondtad, hogy hazajössz!
Mi a fenét csinálsz még ott?
Én is azt javaslom mint az előttem szólók, de közben természetesen a szívem szakad meg érted!:)
Köszönöm a segítőkészséget és az együttérzést. Van remény! Félórája küzd a szerelő a rendszerrel, így a reggeli 9,2 fokról már 9,4-re kúszott a hőmérő higanyszála. Ez még mindig nem kocsonyabarát hőmérséklet, de halált megvető bátorsággal bőr alá nyomtam egy istenes adagot. :-))
Legrosszabb esetben majd megyek egy kört a kocsival. Annak legalább van fűtése.
Igen, kedves 3-as, valóban már a tavalyi évre beterveztem a hazaköltözést, de amíg nem csak egyetlen emberen múlik egy projekt sikere, addig sajnos a legprecízebb tervezés mellett is becsúszhat némi malőr. De ne kegyen a nevem Miquel, ha idén áprilisban nem települök haza. :-))
Isten hozzon szerencsésen haza!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!