Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Brownie - hol rontottam el?

Brownie - hol rontottam el?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt a receptet csináltam meg, annyi módosítással, hogy dupla adagot szerettem volna, így mindenből kb. még egyszer ugyanannyit kevertem össze. Ennek ellenére, amikor kész lett a massza, már láttam, hogy iszonyú kevés. Beleöntöttem egy jól kivajazott tepsibe mindet, miután kivettem, alig lehetett kivenni a tepsiből, nem azért mert leragadt, hanem mert annyira vékonyka lett az adag. Ízre nagyon finom volt, de a vendégeknek nem mertem kirakni:-( Mi lehetett a gond? Van valakinek bevált receptje?

2010. jún. 8. 12:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
kimaradt a sütőpor a receptből (vagy legalább szódabikarbóna)
2010. jún. 8. 12:28
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

túl nagy volt a tepsid

amúgy kensz lekvárt a felére és ráborítod a másik felét...porcukorral megszórod és felkockázod

2010. jún. 8. 12:29
 3/16 A kérdező kommentje:
nekem is volt a gyanús, de gondoltam biztos ebbe nem kell, nem mindenbe kell. ha raknék bele, akkor elérném a kívánt hatást vajon?
2010. jún. 8. 12:30
 4/16 A kérdező kommentje:
nem lehetett felkockázni, kb. ilyen nagyobb fajta morzsákban jött ki a tepsiből, egy-két szebb példány volt
2010. jún. 8. 12:30
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

morzsák? legyél kreatív: tejszínhab, csokidarabok, brownie morzsa és eper- rendezd el egy kehelyben ;)

mekkora volt a tepsid?

2010. jún. 8. 12:34
 6/16 A kérdező kommentje:

abszolút kreatív vagyok, de jobban örülnék, ha azért sikerülne olyan süti formájúra a brownie-m:-)

nem tudom, mekkora volt a tepsi, az a sztenderd méret:-)

2010. jún. 8. 12:35
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
amúgy én még sose tettem sütőport a brownieba, mert az lenne a lényege, hogy tömény legyen
2010. jún. 8. 12:36
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
standard méret, az legalább 4 * akkora, mint amit a recept ír 20*20 cm ;)
2010. jún. 8. 12:37
 9/16 A kérdező kommentje:
hát, gondoltam, ha dupla adag, akkor így kijön...de akkor itt lehetett a gond? hibákból tanul az ember:-)
2010. jún. 8. 12:37
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
a brownie alapból nem egy felfujt sütemény
2010. jún. 8. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!