Brownie - hol rontottam el?
Ezt a receptet csináltam meg, annyi módosítással, hogy dupla adagot szerettem volna, így mindenből kb. még egyszer ugyanannyit kevertem össze. Ennek ellenére, amikor kész lett a massza, már láttam, hogy iszonyú kevés. Beleöntöttem egy jól kivajazott tepsibe mindet, miután kivettem, alig lehetett kivenni a tepsiből, nem azért mert leragadt, hanem mert annyira vékonyka lett az adag. Ízre nagyon finom volt, de a vendégeknek nem mertem kirakni:-( Mi lehetett a gond? Van valakinek bevált receptje?
túl nagy volt a tepsid
amúgy kensz lekvárt a felére és ráborítod a másik felét...porcukorral megszórod és felkockázod
morzsák? legyél kreatív: tejszínhab, csokidarabok, brownie morzsa és eper- rendezd el egy kehelyben ;)
mekkora volt a tepsid?
abszolút kreatív vagyok, de jobban örülnék, ha azért sikerülne olyan süti formájúra a brownie-m:-)
nem tudom, mekkora volt a tepsi, az a sztenderd méret:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!