Ti mennyit tesztek bele?
A kérdéseim pörkölt készítésre vonatkoznak.
1, Fél Kg húshoz mennyi csemege paprikát és mennyi csípőset tesztek bele? Egy társasági vita kapcsán került terítékre hogy sok bele a csípős vagy sem ?
2, Mennyi vízzel indítjátok a pörkölt készítést? Lehet, hogy itt elrontom a dolgot, mert én kapásból beleborítok 1L-el, aztán lassan elpárolog. A pörkölt receptek meg szinte mindig azt írják, hogy kevés vízzel indítani aztán, többször felönteni. De mi a különbség a kettő közt ? Ha kevés vízzel kezdem, akkor állandóan figyelni kell, hogy ne égjen le.
#21-nek.
Nem csúsznak a kommentek, mindig csak az első számot nézd.
Persze csak akkor ha nekem írtál...
:)
#22-nek.
Dinsztelés az a forró zsiradékban egy hirtelen sütés ami összehúzza a felületi rostokat.
Tényleg erről még nem beszéltünk:
Mennyi ideig is kell a hagymának az olajon rotyognia ?
Egyáltalán mennyi olajat tesztek alá 1db kis-közepes hagymára számolva ?
Viszont itt megint van egy probléma.
Ha összehúzzuk a rostokat, akkor be fog sűrűsödni a pörkölt, mert ugye az egyik amitől szaftos lesz az a hagyma rost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!