Mindig odaég a serpenyő csirkemellsütés után, tippek?
Figyelt kérdés
Kókuszzsírral sütök, és akármilyen serpenyővel próbálom, mindig odaég. Közepes lángon, vizet is öntök a húshoz. A hús nem ég oda, csak fekete massza lesz a serpenyőn egy idő után, és nem tudom miért lehet ez. Ötletek, hogy ne égjen oda?
Előre köszi
2018. febr. 4. 23:29
1/3 anonim válasza:
Ne zsiradékban süsd, hanem vágj bele megfelelő darab sütőpapírt. Ha felül is teszel rá, kicsit rá is lehet nyomkodni, akkor hirtelen, nagy lángon sütve, mindenféle plusz folyadék nélkül sem szárad ki, finom omlós lesz, és a serpenyőbe se nagyon kerül semmi.
2/3 anonim válasza:
Kérem a "szakértőket" kövezzetek meg!
De akármilyen olajban, zsiradékban, teflonban, kerámiatepsiben (???? ezt régen zománcnak hívták) sütöget az ember, a meleg, az MELEG. Ha túl meleg, odaég. Pont.
Legfeljebb könnyű elmosni, de ugye az ebéd elkészítése a vél, nem a könnyű kidobása.
Javasolt a lángelosztók/vaslapok használata
3/3 anonim válasza:
Kókuszzsírba nekem is oda égett. Adisznó zsír az jobb sokkal, nem ég oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!