Mi az a wok edény?
Mitől sajátos a wok edény? Miben különbözik más serpenyőktől?
Milyen ételeket lehet benne készíteni?
Mennyire érdemes beszerezni egy háztartásba?
Mély serpemyő
Ebben lehet sültkrumplit sütni és zöldséget párolni nagyobb memnyiségben
Mert minden edénynek mások a tulajdonságai és kialakítása, és más-más ételek elkészítésére ideálisak.
Bővebben:
Lehet benne dobálni egy jó adag ázsiai ételt, pirított tésztát, rizst a zöldségekkel, húsokkal együtt. Az ázsiaiak nem használnak fakanalat, hanem dobálva forgatják össze a hozzávalókat a konyhában a láng fölött. A wok erre alkalmas. Nézd meg egy thai étteremben, hogyan főz benne a séf, és rájössz.
Ha nem ettél még pad tait, pok choyt meg hasonlókat, és nem is tudsz ilyeneket főzni, akkor nem lesz rá szükséged. A pörkölthöz szarvacskatésztával nem kell wok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!