Tudtok mondani sós rágcsálnivalót, ami nem hizlal? :-)
Köszönöm, hogy ilyen rendesek voltatok hozzám és nem ordítottátok le a fejemet, hogy minek akarok én egyáltalán rágcsálni, hagyd abba, stb.
Nos, most leírom, miért lenne fontos: nem csak úgy tévé előtt unalmamban rágcsálok, hanem a posta megváltoztatta a postai díjakat jan. 16-tól és a Vaterán 120 aukciómban kell átjavítani a postaköltségeket. Tudjátok, hogy ez milyen "babra" munka, amikor minden aukciónál minimum 4 fajta postaköltség van: van, amin javítani kell, van, amin nem - de hát ezt kimolyolni... mint Hamupipőke... :-) Csak úgy tudom megcsinálni, ha valamivel "lenyugtatom" magam közben :D
Már 70-en átküzdöttem magam.
Szóval köszönöm az eddigi ötleteket, ment a zöld.
U.i: a sós pufi nem az íze, hanem a kalóriája miatt nem nyerő: alig kevesebb, mint a chips - akkor meg már inkább azt eszem :D
De a rizst majd megnézem.
Nem tudom kapható-e még a Buláta. Engem az segített át a fogyós időszakomban, ha nasit kívántam, de nem édeset.
Szerintem finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!