Lehet pirítani vajkrémmel? (lent részletesebben)
Tudom hogy nagyon hülye kérdés, légyszi ne egyetek meg :) Az a helyzet, hogy nagyon megkívántam a tarhonyát, de nincs itthon se olaj, se zsír, se margarin, se semmmilyen ilyesfajta zsiradék - most érkeztem vissza az albérletembe, és elfelejtettem, hogy ezelőtt elfogyasztottam az olajat, pedig mindig fel szoktam írni az ilyesmit.
Van itthon egy vajkrém, 33%-a vaj (47%-a meg tejszín...) a csomagolás szerint. Szerintetek megpróbáljam megfuttatni ezen a tarhonyát? Vagy hagyjam inkább, teljesen lehetetlen ötlet?
Előre is köszi :)
Nem lehet.
De amúgy minek pirítod a tarhonyát, tök felesleges.
Felénk a tarhonyát mindig pirítjuk, számomra a sima főtt tarhonya egy ehetetlen massza, de ízlések és pofonok.
Amúgy megcsináltam, hát receptkönyvbe nem adnám, de egészen megfelelt a vajkrém, mint zsiradék. Csak gyakrabban kellett megkevernem az ételt, könnyebben akart lekapni. Egyszer elment, holnap meg veszek olajat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!