Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Lehet pirítani vajkrémmel?...

Lehet pirítani vajkrémmel? (lent részletesebben)

Figyelt kérdés

Tudom hogy nagyon hülye kérdés, légyszi ne egyetek meg :) Az a helyzet, hogy nagyon megkívántam a tarhonyát, de nincs itthon se olaj, se zsír, se margarin, se semmmilyen ilyesfajta zsiradék - most érkeztem vissza az albérletembe, és elfelejtettem, hogy ezelőtt elfogyasztottam az olajat, pedig mindig fel szoktam írni az ilyesmit.

Van itthon egy vajkrém, 33%-a vaj (47%-a meg tejszín...) a csomagolás szerint. Szerintetek megpróbáljam megfuttatni ezen a tarhonyát? Vagy hagyjam inkább, teljesen lehetetlen ötlet?


Előre is köszi :)


2018. jan. 8. 22:54
 1/3 anonim ***** válasza:
20%

Nem lehet.

De amúgy minek pirítod a tarhonyát, tök felesleges.

2018. jan. 8. 23:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:

Felénk a tarhonyát mindig pirítjuk, számomra a sima főtt tarhonya egy ehetetlen massza, de ízlések és pofonok.


Amúgy megcsináltam, hát receptkönyvbe nem adnám, de egészen megfelelt a vajkrém, mint zsiradék. Csak gyakrabban kellett megkevernem az ételt, könnyebben akart lekapni. Egyszer elment, holnap meg veszek olajat :)

2018. jan. 9. 02:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én szárazon pirítom a tarhonyát, nem zsiradékon, csak beleszórom az edénybe és kislángon kevergetem, amíg meg nem pirul, és a hagymát is meg lehet dinsztelni kevés vízzel, de arra már lehet,hogy jó a vajkrém is.
2018. jan. 9. 09:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!