Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Sajthoz milyen étel paszolna?...

Sajthoz milyen étel paszolna? (Sokkal részletesebben lent)

Figyelt kérdés
A barátom imádja a sajtokat, és arra gondoltam, hogy veszek 6 féle sajtot. ( Gouda holland piros pesto sajt, paladin kéksajt, kisteleki krémfehérsajt, felvidéki füstölt sajtfonat, old amsterdam sajt, perla gorgonzola sajt) Mi illene hozzájuk? Tehát gondoltam valamilyen felvágottra, mert a sajt nem a leglaktatóbb (gondolom én). Segítenétek mi illene a sajtokhoz?

2015. nov. 1. 14:09
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

körte, füge, alma, dió - vacsora lezárásához jó

mi lesz a vacsora?

2015. nov. 1. 14:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Ez reggeli lesz. Azonban köszi, hogy írtad a gyümölcsöket, mert teljesen elfelejtettem volna. :)
2015. nov. 1. 14:31
 3/9 anonim ***** válasza:
83%

Felvágottat nem adnék mellé, mert nem szokás. Maximum egy kis pármai vagy serrano sonkát, de tényleg nem jellemző.

A sajtok laktatóak hús nélkül is, ne aggódj. Elsősorban magvakat (tökmag, dió, mogyoró, pekándió, stb.), gyümölcsöket (alma, körte, füge, szőlő, eper, málna, áfonya, szeder, datolya) vagy vegyes aszalt gyümölcsöket és többféle olajbogyót szoktak mellé adni. A szárított vagy aszalt paradicsom is népszerű illetve más marinált zöldségek: gombafejek, articsóka, pepperóni.

Természetesen ezt nem mind egyszerre, hanem egy ízvonalat kiválasztva és az ahhoz illőket összeválogatva.

Pirított vagy friss baguette-et adhatsz mellé.

2015. nov. 1. 14:43
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Ehy vajas piritós elég hozzá.
2015. nov. 1. 15:09
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
Különféle fajta szőlőt adnék a sajt mellé. Mehet még hozzá különféle olívabogyó, kapribogyó is.
2015. nov. 1. 15:21
 6/9 anonim ***** válasza:
50%
Pizza
2015. nov. 1. 15:30
 7/9 anonim válasza:
75%

Szerintem is amit irtak alma dio korte de en kifejezetten imadom hozza az aszalt vorosafonyat es granatalmaval is nagyon jo

Felvagottat nem annyira ajanlanek de ha abban gondolkozol akkor inkabb sonkafele

2015. nov. 1. 16:02
 8/9 anonim ***** válasza:
41%
Én egyszer étteremben sajttálat ettem. Ott mazsola volt mellé.
2015. nov. 1. 17:14
 9/9 anonim ***** válasza:
69%

A sajt az egyik leglaktatóbb étel.

A fentiekhez inkább az őszi gyümölcsök és magvak passzolnak, amiket már írtak, a könnyebb, feta és mozzarella sajtokhoz mehet bazsalikommal, pestoval paradicsom.

2015. nov. 1. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!