A pörköltnek miért ez a neve? Mit kell pörkölni? A hagymát, a paprikát, vagy a húst?
Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 17:09
11/12 anonim válasza:
Az én dédim szerint azért pörkölt mert oda kell pörkölni.:D(vagyis egy kicsit odaégetni)
nem is tudom miért nem eszek nála soha:D
12/12 bumbi02 válasza:
mint már elötem is mondták azért pörkölt mert mindig csak kevés lét öntesz hozzá hogy inkább a saját kevés levében pörkölödjön... és ne egy sima főtt húst kapj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!