Halbelsőség Ikra, máj, haltej) fagyasztás, kiengedés, főzés?
Figyelt kérdés
Halászléhez vettem belsőséget, de az csak pár nap múlva lesz, ezért addig le szeretném fagyasztani. Lehet sózni fagyasztás előtt? Főzés előtt rendesen ki kell engedni, esetleg le kell mosni? Mennyi ideig kell főzni?2017. dec. 21. 09:15
1/3 A kérdező kommentje:
Még annyi kérdésem van, hogy ha ma (csütörtökön) vettem a belsőséget és a halászlé szombaton lesz, akkor eláll-e addig a sima hűtőben, ha kicsit meg van sózva (csak ugye kérdés hogy lehet-e sózni egyáltalán)?
2017. dec. 21. 09:22
2/3 anonim válasza:
Besózni nem kell. Fagyasztás elött mosd le rendesen, és kolvasztás nélkül, fagyosan tedd a halászlébe. Mire felforr, addigra jó ,ezeket nem kell igazán sokáig fözni.
3/3 anonim válasza:
Ha konyhakészen fagyasztottad le, akkor a kész halászlébe, a halszeletek előtt rövid idővel fagyosan tedd bele.Kissé lehűti a csendesen forrdogáló levet, de ha szétváltak egymástól, rögtön mehetnek a halszeletek is, gondolom azok is fagyosak.Ha lassabban is megy, mint frissből, ne engedd, hogy zubogó legyen a lé, mert könnyen széteshetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!