Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Nokedli kérdés! Mindig összera...

Nokedli kérdés! Mindig összeragad! Mitől? Úgy készítem, ahogy a receptben le van írva! Le is öblítem!

Figyelt kérdés
2010. máj. 31. 20:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
olívaolajjal is próbáltam, meg is kavarom, mikor beleszaggatom a vízbe. Meg is öntözöm kevéske olajjal, miután leszűrtem. Lehet, hogy nem várok eleget, hogy megfőljön? Nem tudom. Köszi a tanácsokat, mindet ki fogom próbálni, ha kell kétszer-háromszor. Köszi!
2010. jún. 1. 20:17
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
List,só tojás,víz.Felénk a nokedlit úgy hívják,hogy "lusta asszony tésztája"Ugyanis ha elköveted azt a hibát,hogy jó alaposan kikevered,már el is rontottad! Tehát kevés vízzel épp hogy csak összekeverd.Csak akkor keverd össze,ha már forr a vized.Ne álljon a tészta sokáig mert ellágyul.A zubogó vízbe gyorsan beszaggatod,amint feljött,azonnal kiszedni...a többit már tudod.Jó étvágyat!
2010. jún. 3. 20:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 A kérdező kommentje:
Akkor ez a baj! Egyrészt csomómentesre szoktam kikavarni, másrészt előbb kikavarom, majd állni hagyom míg felforr a víz. Oké, rájöttem. Köszi!
2010. jún. 3. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!