Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Kaptam egy kakast, mit főzzek...

Kaptam egy kakast, mit főzzek belőle? Fimon lesz? Vagy van valami mellékíze? Hatalmas nagy.

Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 13:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi húslevest szoktunk belőle csinálni és nagyon finom
2010. máj. 29. 13:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerettek bográcsozni nagyon finom a pörkölt. Jó bogrács nélkül is, hagyományosan.
2010. máj. 29. 13:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
Akár levesnek, akár pörköltnek, de ha olyan nagy, mindkettőnek elkészítheted. Aprólékból levest, nagyobb részekből pörkölt. Nagyon finom, nincs mellékíze egyáltalán. Arra számíts, hogy sokáig kell főzni, mert keményebb a húsa, mint a tyúknak. De megéri.
2010. máj. 29. 15:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:

ohh istenem,sok városi....

nos...attól is függ a főzés ideje hogy milyen öreg volt a kakas..

ahogyan az elöttem már mondták,aprólékból főzhetsz belőle egy jó kis levest,tehát a kaparója a belsőségek(zuza,sziv,máj)nyaka,háta,fara,ernyője,esetleg a feje is meg esetleg a szárnya is mehet a levesbe..melle,combja meg mehet pörköltnek...de mivel nagy kakast irtál,ezért ajánlatos a mellét meg a combjait elvágnod több darabbá..

2010. máj. 29. 15:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
Csak egész tyúkot szoktak levesnek megfőzni,kakast nem,mert annak nincs jó levese. Az aprólékból főzz levest, a többiből pedig pörköltet,lehetőleg zsíron,vagy ha kövér, a saját zsírján.
2010. máj. 29. 17:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:

a 15 55ös vagyok..

kedves elöttem szóló..érdekes módon az én nagyim tud finom levest főzni úgy is ha nemcsak az aprólék van benne...finom,házi kakasból,amilyent pl szabolcsban lehet kapni...de én is azért irtam h inkább aprólékból főzze,mert ha nem egy nagy tagú családnak főzi,akkor bőven elég az aprólékja..

2010. máj. 30. 09:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim válasza:
Megfőzheted az egészet pörköltnek. De amikor félig főtt akkor rakd két fele. Az egyik felébe tegyél laskára vágott édes káposztát és főzd készre, bő lével.Ha kész tegyél bele egy doboz tejfölt és őrölt borsot.A lényege. hogy annyi leve legyen, hogy kanállal keljen enni, és kenyérrel. A másik felét el készít heted ugyan így csak apró káposztával és kevesebb lével. Esetleg készítheted pirított tarhonyával.
2010. jún. 2. 11:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
Kakaspörkölt=nagyon finom!!!
2010. jún. 3. 15:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim válasza:
A tökéből pörköltet kell csinálni! Az a legfinomabb! Sokkal jobban áll tőle a férjed kakaskája is...
2010. jún. 4. 17:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim válasza:
Pálinkát!!!
2010. jún. 4. 18:14
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!