A sztíviának valóban van mellékíze? Milyen? Mennyire érződik? Jobban járnék a nyírfacukorral? Annak van mellékíze?
Figyelt kérdés
Fogyókúrázom és szeretném lecserélni a kristálycukrot. Fontos volna, hogy ne legyen mellékíze és arányaiban ne legyen sokkal drágább a hagyományos cukornál.2011. ápr. 12. 20:39
1/4 anonim válasza:
Én stevia-ból a cseppeket próbáltam, nekem "gyógynövényes" íze van. A nyírfacukorral semmi ilyesmi, persze 10-szeres ára van annak is a kristálycukorhoz képest. Fruktózt (gyümölcscukrot) is használok, annak valamivel "barátibb" az ára is.
2/4 anonim válasza:
Én semmit nem érzek a nyírfa cukornál, de baromi borsos az ára. 0,5 kg-ot vettem a múlt héten 1800 Ft-ért
3/4 anonim válasza:
Ha csak kevés cukrot használsz, az nem árt a fogyókúrádnak,ha más étellel vigyázol.
4/4 A kérdező kommentje:
Én stevia port vettem, 4000 ft volt, de ehetetlen számomra. A legkisebb mértékben használva is érzem a mellékízét. Borzalmas.
Inkább a nyírfacukor. 5x drágább a cukornál, de jobb élettani hatásai vannak. Semmi mellékíz, nem kell belőle többet sem használni, mint a hagyományos cukorból.
2011. dec. 5. 08:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!