A körtét ki lehet úgy magozni, hogy egybe maradjon?
A megoldás az almamagozó:
Ilyet sajnos nem találtam, de vettem hasonlót, amivel sikerült, úgyhogy Köszi a tippet.
3-as értő olvasás! Ha kettevagom bármit ki tudok magozni, abba mi a pláne.
3. vagyok. Értem én!
Csak oda van írva, hogy befőtt. Gondoltam, ha befőttet akarsz belőle készíteni, akkor max, félbe vágod a körtét és úgy teszed el befőttesüvegbe és nem felkockázva.
Almamagozóval is ki lehet magozni csak az almánál is úgy működik, hogy végig kell nyomni az almán és akkor a közepén marad egy lyuk.
Ha körténél az egyben maradásnál nem gond, hogy középen, végig van egy nagy lyuk, akkor csináld alma magozóval, azzal a legegyszerűbb.
Amúgy mit akarsz készíteni a körtéből, hogy fontos, hogy egyben maradjon?!
Tényleg szép! :)
De úgy nézem, hogy a körte ebben nincs kimagozva, sem a barack és a többi gyümölcs sem.
Úgy, hogy szerintem ne is magozd ki a körtét, és akkor egyben marad a gyümölcs. Majd amikor eszitek és úgy is fel lesz vágva, el lesz fogyasztva, majd akkor szépen úgy is kimagozza magának az ember. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!