Ha sós pogácsát sütök, nagyon hamar megkeményedik, megszárad Mit tudnék neki csinálni hogy frissebb maradjon?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 20. 10:02
1/3 anonim válasza:
Belegyúrsz a tésztába egy kis főtt törtkrumplit. Az íze nem változik sokat.
2/3 anonim válasza:
Korábban szedd ki a sütöböl, azért lesz kemény, mert túlsül. Amikor még tapintásra puha, akkor kell kiszedni, mert még "utánsül" valamennyire kiszedés után.
3/3 anonim válasza:
Edénybe szed ki, takard le konyharuhával, hogy lassan párologjon miközben hűl. Ha kihűlt, lehet lezárni teljesen. Ha korábban lezárod teljesen, akkor vizes lesz, ezért kell a konyharuha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!