Borjú bécsinek mi titka, hogy omlós és puha maradjon zsírban vagy olajban kell sütni?
Figyelt kérdés
2016. júl. 13. 13:36
1/2 anonim válasza:
Vajban kéne elvileg, és nagyon hirtelen.
2/2 anonim válasza:
1. Fiatal, valóban borjú húsa, lehetőleg a "dió", ha nincs, zsenge borjúkaraj a megfelelő alapanyag.
2. Vékony szeletek, a rostokra merőlegesen vágva.
3. Óvatos, laza, gyenge klopfolás.
4. Szélek bevagdosása, hogy ne hullámosodjon fel sütés közben.
5. Alapos panírozás, sehol ne érje a húst közvetlenül a sütőzsiradék. Ugyanezen okból szurkálni sem szabad sütés közben.
6. Nagy lángon, nagyon forró zsiradékban, hirtelen kell kisütni.
A legjobb a zsír, ha olajban sütöd, abba is érdemes egy kanállal tenni. Amikor egy szeletet beraksz a serpenyőbe, egy-két kanál forró zsiradékkal érdemes rögtön meglocsolni a felső felületét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!