Hogy a legjobb, miben kell tárolni 20-30 darab hamburger puffancsot 2-3 napig (a fagyasztáson kívül) hogy minél tovább puha maradjon, és mikrózás után ne keményedjen meg, ne legyen "szíjas"?
Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 11:31
1/2 anonim válasza:
esélytelen, csak a fagyasztással lesz 3 nap múlva is ehető...hacsak nem tartósítószeres szar
2/2 anonim válasza:
nyáron a hűtőben tartom a kenyérféléket. tovább eláll és nem szárad ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!