Milyen konyhai géppel tudok itthon darált húst készíteni?
Figyelt kérdés
Csirke mellet kellene, szóval nem egy inas húst. Van Bosch aprító gépem, vajon az jó lehet?2017. szept. 3. 10:11
2/9 anonim válasza:
Ahogy az előttem szóló is írta erre a célra a legalkalmasabb egy rendkívül fejlett konyhai gép, melyet a legújabb innovációs trendek hívtak életre, és a neve bizony nem más mint: húsdaráló. Tudom hogy a névből nehéz kikövetkeztetni hogy lehet vele húst darálni, de hidd el!:lehetséges.
3/9 anonim válasza:
Aprítóval is megoldható, vágd kisebb kockára a húst, úgy rakd bele, de rendszeres használatra húsdaráló kell
4/9 anonim válasza:
Jó az aprítógéped is hozzá, én is abba szoktam darálni a csirkemellet.
("A mell száraz, inkább zsírosabb sertéshúst darálj" típusú válaszok 3, 2, 1...)
5/9 anonim válasza:
A csirkemellet lehet apritoval "daralni".
6/9 anonim válasza:
Az aprító gépben inkább pép lesz belőle ,mint darálthús.
Inkább késsel aprítsd fel.
7/9 A kérdező kommentje:
1 évesnek készült fasírt, teljesen jó volt az aprító. Én is attól féltem, hogy pép lesz, de nem.
Aki a húsdarálót írta, az gondolom felfogta, hogy a kérdés annak alternatívájára kérdezett rá :D
2017. szept. 3. 13:02
8/9 anonim válasza:
"Aki a húsdarálót írta, az gondolom felfogta, hogy a kérdés annak alternatívájára kérdezett rá :D"
Lehet, hogy gondolatban a szándék ez lett volna. De leírva nem ez lett...
9/9 anonim válasza:
Nagy lyukú sajtreszelővel :D Nem lesz könnyű és sokáig is tart, a végeredmény sem lesz a kívánt, de jó megoldás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!