Házi joghurtot sűrűbbre, hogyan?
Egy sűrű szövésű anyagba öntöd és lecsepegteted.
Olyan lesz, mint a görög joghurt.
A beoltás előtt tegyél bele tejszínt. Minél több benne a tejszín, annál sűrűbb lesz a joghurt.
Vagy van a másik megoldás: nem tudom, hogy otthon lehet-e kapni natúr túrókrémet. Ennek Németországban Frischkaese a neve. Beoltás előtt ezzel elkeverve is sűrű lesz a joghurt. Az izlandy Skyr-hez hasonló állagú. Így nem olyan zsíros, mint tejszínnel, viszont annál több benne a fehérje.
Köszönöm a válaszokat.
A lecsöpögtetés nem opció, nem szeretnék pocsékolni, fontos, hogy olcsóbb legyen mint a bolti. A tejszínt majd megnézem.
Az biztos, hogy élettani hatása jobb a házinak, mint a boltinak, érdekes,hisz bolti joghurttal oltom be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!