Natúr joghurtot be tudok pudingállagúra sűríteni?
Figyelt kérdés
Gondoltam zabpehelylisztre, de kíváncsi vagyok, ti mit ajánlatok.2017. aug. 12. 16:17
1/4 anonim válasza:
Ki szoktam belőle csepegtetni a savót, olyan sűrű lesz mint a krémsajt.
2/4 anonim válasza:
Ha sűrű joghurtot akarok, akkor én inkább görög joghurtot veszek. Megáll benne a kanál. :D
3/4 anonim válasza:
ha felfőzöd zselatinnal vagy kikevered vele igen :) én így csináltam múltkor sütibe
4/4 anonim válasza:
Gézen vagy egy nagyon tiszta, ritkább szövésű konyharuhán keresztül csepegtesd egy éjszakán keresztül (hűtőben, persze). Így olyan sűrű lesz a végeredmény, hogy megáll benne a kanál. Az összegyűlt savót megihatod vagy felhasználhatod sütéshez, főleg kelt tésztákhoz ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!