Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan készítik az éttermekben...

Hogyan készítik az éttermekben a ropogós, száraz zöldségchipseket?

Figyelt kérdés

Hiába keresek rá neten, írják a recept oldalon, hogy vékonyra szeljük, megsütjük hirtelen, papírra tesszük, ez így hülyeség, sosem lesz olyan. Amint hűl kicsit vissza puhul.

A minap ettem egy étteremben ilyent, fogas filé mellé szolgálták köretnek, és valami mennyei volt a répa, cukkini, hagyma így elkészítve. Ott az étlapon pelyhesített zöldségnek nevezték. Hasonló módszer lehet, mint az a szárított pirított hagyma, amit hot-dogba tesznek.


2017. júl. 27. 13:40
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
A hotdogos pirított hagymát először lisztbe forgatják, majd olajban kisütik. Próbáld meg te is, hogy felszeleteled a lehető legvékonyabbra a zöldséget (akár zöldséghámozóval), majd lisztbe forgatod és olajban kisütöd. Megpróbálhatod úgy is, hogy csak simán felszeleteled, tepsire rakod és sütőben megsütöd, így nem szívja meg magát olajjal.
2017. júl. 28. 09:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!