Hogyan készítik az éttermekben a ropogós, száraz zöldségchipseket?
Figyelt kérdés
Hiába keresek rá neten, írják a recept oldalon, hogy vékonyra szeljük, megsütjük hirtelen, papírra tesszük, ez így hülyeség, sosem lesz olyan. Amint hűl kicsit vissza puhul.
A minap ettem egy étteremben ilyent, fogas filé mellé szolgálták köretnek, és valami mennyei volt a répa, cukkini, hagyma így elkészítve. Ott az étlapon pelyhesített zöldségnek nevezték. Hasonló módszer lehet, mint az a szárított pirított hagyma, amit hot-dogba tesznek.
2017. júl. 27. 13:40
1/1 anonim válasza:
A hotdogos pirított hagymát először lisztbe forgatják, majd olajban kisütik. Próbáld meg te is, hogy felszeleteled a lehető legvékonyabbra a zöldséget (akár zöldséghámozóval), majd lisztbe forgatod és olajban kisütöd. Megpróbálhatod úgy is, hogy csak simán felszeleteled, tepsire rakod és sütőben megsütöd, így nem szívja meg magát olajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!