Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan fagyasszak le répalevet...

Hogyan fagyasszak le répalevet, almalevet úgy, hogy télen a babának adni tudjam?

Figyelt kérdés
Nem nyersen hanem facsart állapotában adnám, azaz 100%os gyümölcs- és zöldséglé formájában. Ma szereztem bio répát is, lepréselem és azt kell forralni? Sokan csak lereszelik és mehet a fagyasztóba. Van, aki egyszer felforralja majd hirtelen lehűti és úgy adja télen, de akkor az mennyire lesz más állagú? Az már főtt répalé lenne... tudna segíteni aki tapasztalt ebben? Köszönöm!

2017. júl. 13. 15:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
56%
az ugye megvan, hogy a dm babylove sárgarépalé ill almalé is bio, olcsó és nem foglalja a hütőben a helyet... nem mellesleg pedig nem egészséges a zöldséget fél évre fagyasztani
2017. júl. 13. 22:18
 12/12 A kérdező kommentje:

Bocsi de jót röhögtem a homokban tárolásnál:) negyedik emeleten poén lenne:) pláne a harmadikon a banya lesne nagyokat ha hordanánk fel a homokot:)))

A másik: a bioboltban vettem répalevet, az íze messze nem olyan, mint amit házilag lehet készíteni!!!! Ez olyan dolog, mint a 100%os gyümölcslé: teletömve mindennel és ráírják, hogy mindenmentes (bio boltos répalé 2 hétig elállt a hütőben amit en facsatok kb 2 nap max) a te saját almaleved meg hótra nem olyan akármilyen fajtából is csináld!:) meg a forrásvízből vett víz 2 nap alatt megszottyan de a kibontott baba ásványvíz kb 2 hétig ugyanolyan ízű.... nem ördögtől való ha saját magam csinálom! És akkor szépen kipréseltem tegnap és lefagyasztottam este a cuccokat, répa nagyon finom és a barack is!:) ezerszer jobb az íze mint a sió stb tartósítószeres vackoknak amit 100%osnak hirdetnek! A válaszokat köszönöm;))

2017. júl. 14. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!