Hogyan fagyasszak le répalevet, almalevet úgy, hogy télen a babának adni tudjam?
Bocsi de jót röhögtem a homokban tárolásnál:) negyedik emeleten poén lenne:) pláne a harmadikon a banya lesne nagyokat ha hordanánk fel a homokot:)))
A másik: a bioboltban vettem répalevet, az íze messze nem olyan, mint amit házilag lehet készíteni!!!! Ez olyan dolog, mint a 100%os gyümölcslé: teletömve mindennel és ráírják, hogy mindenmentes (bio boltos répalé 2 hétig elállt a hütőben amit en facsatok kb 2 nap max) a te saját almaleved meg hótra nem olyan akármilyen fajtából is csináld!:) meg a forrásvízből vett víz 2 nap alatt megszottyan de a kibontott baba ásványvíz kb 2 hétig ugyanolyan ízű.... nem ördögtől való ha saját magam csinálom! És akkor szépen kipréseltem tegnap és lefagyasztottam este a cuccokat, répa nagyon finom és a barack is!:) ezerszer jobb az íze mint a sió stb tartósítószeres vackoknak amit 100%osnak hirdetnek! A válaszokat köszönöm;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!