Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Tócsnit (Lepcsákot, lapcsánkát...

Tócsnit (Lepcsákot, lapcsánkát. ) lehet készíteni kukoricalisztből?

Figyelt kérdés
2017. jún. 13. 14:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

DE igen , imádom, ha tocsog az olajtól. DE sütőben is régóta ki akarom próbálni. szerintem az első kukoricakisztes sütőben fog sülni :)


Köszönöm szépen

2017. jún. 14. 14:39
 12/14 Ildikó60 válasza:
100%
Lehet hát,én sima és teljes kiörlésű zabliszttel is csináltam már, az is glutén mentes. Nekem már évtizedek óta nincs is itthon búzalisztem.
2017. jún. 20. 19:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 A kérdező kommentje:
A zab alapból tartalmaz glutént, de vannak gyártók, akik garantálják, hogy az ő zabuk gluténmentes :)
2017. jún. 22. 15:24
 14/14 A kérdező kommentje:

Jelentem, kipróbáltam és nem ízlett. Bár lehet kicsivel több paprika került bele, mint máskor.

Fura volt, jobb búzalisztből.

2017. júl. 28. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!