A kukoricalisztből készült tészta leve kihűlt és megszilárdult, akkor ez puliszka? :D
OMG . Szerintem ez valami keményítős lé.Mióta áll ott? Nagyon hamar romlik. Helyedben nem enném meg bár fix, hogy hasonlíthat a puliszkához...
Passz.
Nem ez nem puliszka, ez csak tésztalé:)
A puliszka kokoricalisztből készült, sűrű kásaszerű étel.
ha megkóstoltad semmi bajod nem lesz tőle, de a kutyusnak se add, emésztési zavarai lehetnek tőle.
A tészta főzőlevét régen csipkék keményítésére használták,
Nem szokták ételekbe felhasználni. Legalábbis tudomásom szerint.
Önts le a WC-n, ha a csap dugulásra hajlamos, már bő vízsugárral ott is le lehet nyomatni a sűrű levet is.
Köszönöm a válaszokat! :)
Közben rákerestem a puliszkára és tényleg sokkal szilárdabb, mint az a kb puding állagú dolog, ami tegnap a tésztaléből összeállt. Nagyon régen ettem puliszkát és ízre viszont egész hasonló volt.
Utolsónak: köszi a választ, nem tudtam, hogy ilyenre használják a tésztalevet :) Kíváncsi voltam, hogy lehet-e használni valamire. Sajnos mire olvastam a választ, odaadtam a kutyusnak még viszonylag frissen amint kihűlt... nem lett baja, de akkor legközelebb kiöntöm a vécébe ahelyett, hogy mindenáron fel akarjam használni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!