Amikor főzök kakaót, és miután kihűlt, akkor mindig ott van felül a föle. Hogy lehet megszabadulni tőle?
Figyelt kérdés
Unom, hogy mindig le kell szedni, miért marad ott? Van erre más megoldás?2016. márc. 13. 20:58
1/5 anonim válasza:
Van. Idd meg úgy és ne foglalkozz vele!
2/5 anonim válasza:
Sehogy, ha felfőzöd, akkor a fehérjék egy része kicsapódik, és egybeáll.
Ha kihűlés alatt végig folyamatosan kevernéd habverővel, akkor nem tudna egybeállni.
3/5 anonim válasza:
ha bolti tejjel csinálod,akkor ne csináld olyan forróra a tejet
ha házi tejjel csinálod,akkor mikor már valamennyire lehűlt,szűrd át,egyébként ha ügyes vagy,két ujjaddal összecsíped és leszeded egyszerűen kb 2 mp alatt
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, mindegyik hasznos válasz volt!
2016. márc. 14. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!