Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Amikor főzök kakaót, és...

Amikor főzök kakaót, és miután kihűlt, akkor mindig ott van felül a föle. Hogy lehet megszabadulni tőle?

Figyelt kérdés
Unom, hogy mindig le kell szedni, miért marad ott? Van erre más megoldás?

2016. márc. 13. 20:58
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Van. Idd meg úgy és ne foglalkozz vele!
2016. márc. 13. 21:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy, ha felfőzöd, akkor a fehérjék egy része kicsapódik, és egybeáll.

Ha kihűlés alatt végig folyamatosan kevernéd habverővel, akkor nem tudna egybeállni.

2016. márc. 13. 21:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
90%

ha bolti tejjel csinálod,akkor ne csináld olyan forróra a tejet


ha házi tejjel csinálod,akkor mikor már valamennyire lehűlt,szűrd át,egyébként ha ügyes vagy,két ujjaddal összecsíped és leszeded egyszerűen kb 2 mp alatt

2016. márc. 13. 21:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen teaszűrőn szűrd át.
2016. márc. 14. 08:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, mindegyik hasznos válasz volt!
2016. márc. 14. 10:11

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!