Igaz, hogy kihűlt állapotban hozzáadott olvasztott vajtól (margarintól) később szárad ki a piskótatészta?
Figyelt kérdés
2014. júl. 23. 16:27
1/6 anonim válasza:
Nem nagyon értem a kérdést. Szerintem nem lehet egyenletesen belelocsolni olvasztott vajat a kész piskótába, de ettől még lehet, hogy van , aki így csinálja.
Én nem ismerem ezt a módszert.
2/6 A kérdező kommentje:
Úgy értettem a kérdést, hogy igaz-e az az állítás, hogy a piskóta tésztájába belekeverünk kihűlt állapotú olvasztott vajat, vagy margarint a kész sütemény nem szárad ki hamar, és tovább friss marad.
2014. júl. 23. 17:42
3/6 anonim válasza:
Így elképzelhető, nekem is van olajos piskóta receptem és tényleg nagyon finom, nem szárad ki 2-3 nap alatt sem. Igaz addigra el is fogy.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!:)
2014. júl. 24. 16:03
5/6 glaslo1 válasza:
Szó szerint igaz!-Csokis kukoricapelyhes gyümölcsdarabkákkal szoktunk csinálni és folpckba csomagolva a hűtőben az igazi csemege 1-2 nap után!-ha érdekel elküldöm a receptet, mivel sehol nem található és isteni!Olvasztott Liga a zsiradék!
6/6 snapsz94 válasza:
A margarin nem étel. harmadosztályú olajból, vegyileg előállított mocsadék. Használj zsírt, vagy vajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!