Halrudacska sütőben?
Figyelt kérdés
Már többször láttam, hogy gázos sütőben, tepsiben sütötték meg a halrudacskákat. Nekem itthon csak elektromos van. Hány fokon s mennyi ideig kellene sütni a halrudakat, illetve kell-e forgatni őket? Ízben, állagban van eltérés?2017. jún. 9. 11:33
1/4 anonim válasza:
Én már nem szoktam sose olajban kisütni őket, csak sütőben. Sütőpapíros tepsire a halacskák, sütő előmelegítve 200-220 fokra, kb 10 perc után fordítok második oldala 7-8 perc alatt kész. Ez nekem villanysütő.
Persze, van eltérés, nem lesz olyan finom ropogós a bunda, de a párom fogyni szeretne, a halrudacskák viszont a gyengéi. Így gyakrabban belefér, meg nekem is egyszerűbb, nem fröcsög az olaj, nem kell állni mellette.
2/4 anonim válasza:
Évek óta csak sütőben sütöm őket. Sütőpapíron, kb. ahogy az első is leírta. Én is elektromost használok, alsó-felső sütés, előmelegített sütőben, kb. 10-12 perc, közben egyszer megfordítva.
Nem lesz olyan "roppanós" a bundája, viszont szerintem az íze jobb is, mert nem szívja meg magát olajjal.
3/4 anonim válasza:
Méretben, összetételben és vastagsában különböznek, ezért nehéz pontos tanácsot adni. Ha sütőben süthető akkor rá van írva.
4/4 A kérdező kommentje:
Mentek a felfelé való mutató ujjak, hasonlóakat tapasztaltam! Köszönöm!
2017. jún. 10. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!