Ha a sütőmet légkeveréses üzemmódban járatom, akkor jobban kiszárad a sütőben sült olyan étel, amire nem teszünk alufóliát, pl: varga béles?
Elvileg van rá valamennyi esély, de nekem több, mint 10 éve van légkeveréses sütöm, és nem tapasztaltam ilyet.
Viszont gyorsabban megsül benne minden, kb 20 fokkal alacsonyabb hömérsékletre állítva süt úgy, ahogy a hagyományos (kevesebb áram), és sokkal egyenletesebben sül minden, nincs olyan, hogy az egyik oldala túlsül, máshol meg még nem elég sült.
Ami meg plusz elöny, hogy több szinten lehet egyszerre sütni benne, ami akkor is jó, ha több tepsi süteményt készít valaki, de akkor si, ha a húst meg a körítést is a sütöben akarja elkészíteni.
Én kifejezettem utálom, tiszta száraz lesz tőle minden. Egyszer kapcsoltam be csirkéhez, borzasztó volt.
Nem is értem, mi értelme van. Persze, gyorsabban megsül, de semmi szaft nem marad az ételben.
Érted: keringeti a forró levegőt és nem szárad ki tőle semmi. A fizika meg mehet a francba.
Az persze elő se ferdülhet, hogy a sok okos júzernek gőze nincs róla, hogy kell bekapcsolni a funkciót, csak megvette a légkeveréses sütőjét, használni meg nem tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!