Ha a sütőmet légkeveréses üzemmódban járatom, akkor jobban kiszárad a sütőben sült olyan étel, amire nem teszünk alufóliát, pl: varga béles?
"Érted: keringeti a forró levegőt és nem szárad ki tőle semmi. A fizika meg mehet a francba. "
TE NEM ÉRTED!!!
Keringeti a forró és NEDVES levegőt, EZÉRT nem szárad ki tőle semmi.
Ugyanis a nedvesség BENN MARAR a sütöben, ezért nem lesz száraz a levegö, akár forró, akár sem.
Mellesleg ha nem kering az az forró levegö, akkor is ugyanolyan forró, ezért nem szárad kevésbé töle az étel.
A fizika meg továbbra is érvényes.
DonGalába: rajtad nem lehet segiteni, nem vagy képes felfogni a válaszokat.
De ha rajtad kívül mindekinek jól müködik a legkeverös sütö, akkor nem valószínü, hogy egyedül te tudod használni, más meg nem.
Tanulj meg rendesen sütni/fözni, olvasd el a használati utasítást, és talán neked is sikerül normális ételt készíteni.
Valóban szárít, de csak résnyire nyitott sütőajtóval, alacsony hőmérsékleten.
Így kitűnő aszalt gyümölcsöket lehet készíteni benne.
"Valóban szárít, de csak résnyire nyitott sütőajtóval, alacsony hőmérsékleten.
Így kitűnő aszalt gyümölcsöket lehet készíteni benne."
Ez elvileg igaz, de ez azért nem a normál használati módja a sütönek.
Ha szabályosan (csukott ajtóval) sütnek benne, akkor nem szárít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!