Ha a rizsbe belekeverem a majonnézt és úgy tárolom hamarabb megromlik?
Miért akarod fogyasztás előtt napokkal belekeverni a majonézt?
Elég akkor is, amikor ezt az egyveleget meg akarjátok enni.
A majonéz nem tartósít, mert a mostaniakban már nincs tartósítószer. Szerintem csak fogyasztás előtt fél órával keverd össze, akkor is megkapod azt az ízt, amit szeretnél.Ráadásul még a majonéz ráöntése előtt meggyőződhetsz arról, hogy a cucc valóban nem romlott-e meg.
2-3 napnál tovább egyik összetevő sem bírja,még hűtőben tartva sem.
Nézzen meg már valaki néhány forgalomban lévő majonézt. Fennen hirdetik rajta, hogy "tartósítószert nem tartalmaz "
felbontva is néhány napig tárolható megfelelő hőmérsékletű hűtőben.Nincs is ezzel semmi baj, mindenki a "mentes" cuccokat részesíti előnyben.
Régebben a majonézt nem kellett hűtőben tartani, nyilvánvalóan a tartósítószer miatt...
Kár itt egymással acsarkodni, lepontozni, úgy is a kérdező dönt, hogy mit tesz !
Képesek vagytok egymás torkát elharapni, hát szégyen már, az amúgy is totálisan lepattant tematikus oldalt tekintve...
Igen vegátáriátus vagyok.
Pontosabban zöldbabos fokhagymás sültkrumplis rizst készítettem heinz majonnézzel ,hajdinás fasírttal ,saját kenyérkével ,piros lecsó paprikával ezt persze köretnek.
Max 3 napig eszek egy főzést . Érdekes hogy mondjátok megromlik a majonnéz felbontva hűtőben ? hát ezt nem hinném hiszen hányszor van hogy hónapokig ott van felejtve a tubusos majonnéz és semmi baja meg ez a heinz flakonos is volt már hogy hónapig ott volt ,ugyan így a heinz kecsöp az sem romlott meg .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!